П`ятниця, 29.03.2024, 12:56
Вітаю Вас Гість | RSS

Василівська міська бібліотека для дорослих
відокремленого структурного підрозділу
«Василівська публічна бібліотека»
комунального закладу 
"Василівський центр культурних послуг"
Василівської міської ради
Запорізької області

УВАГА!!!
Меню сайту
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Відвідувачі
Форма входу

Головна » 2014 » Травень » 28 » Семінар бібліотечних працівників «Організація інформаційного та довідково-бібліографічного обслуговування ко
19:37
Семінар бібліотечних працівників «Організація інформаційного та довідково-бібліографічного обслуговування ко

28 травня 2014 року на базі Центральної районної бібліотеки для дорослих відбувся районний учбово-практичний семінар бібліотечних працівників  КЗ «Василівська ЦБС» за темою: «Організація інформаційного та довідково-бібліографічного обслуговування користувачів бібліотек».
 

Першим питанням в програмі семінару стояло обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)», розробленого Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України з метою реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування. На обговоренні були присутні: Халоша А.І., керівник апарату  Василівської РДА, Бабаніна Н.М., завідувач сектору внутрішньої політики зв’язків з громадськістю апарату РДА, Шаталінська Т.І., начальник відділу культури і туризму РДА.
Під час обговорення бібліотечні працівники висловили низку зауважень стосовно ряду положень нового Основного Закону. Зокрема, це торкнулося статей 76, 80, 81, 85, 103, 106, 114,121, 132, 141 та інших. І сподівання, що процес обговорення змін до Конституції, який проходить в Україні, забезпечить правову основу для схвалення низки законодавчих актів, необхідних для реалізації реформи місцевого самоврядування.

 

Далі бібліотечні працівники продовжили своє навчання до якого ввійшли консультації провідних фахівців  Центральної районної бібліотеки для дорослих, обмін досвідом  у вигляді професійного спілкування, із завідуючими бібліотек-філіалів. 

Також відбувся конкурс на краще домашнє завдання, яке презентували п’ятеро бібліотечних фахівців.  Переможцями стали Т.Шевченко, завідуюча Підгірненської та Н.Оботіна, завідуюча Балківської сільських бібліотек-філіалів.

Семінар завершився тестуванням «Як ти знаєш  довідково-бібліографічну та інформаційну роботу».Найкращими знавцями стали А.Пунько , завідуюча Дніпрорудненської міської бібліотеки-філіал сімейного читання,  Кущ О.О., завідуюча Кам’янської сільської бібліотеки-філіал та Н.Узунова, завідуюча Дніпрорудненської міської бібліотеки-філіал для дорослих.

Категорія: Заходи | Переглядів: 1226 | Додав: library
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Свята
Календар свят України. Мова ділового спілкування
від "ЛІРИ"